Udsatte børn

 

 

MMCC’s primære og vigtigste målgruppe er udsatte børn og unge; forældreløse, handicappede, børn på gaden og de internt fordrevne børn, som bor i flygtningelejre. 

Disse børn er de mest sårbare i det afghanske samfund. MMCC har som følge af sit omfattende outreachprogram alle disse børn inkluderet i deres aktiviteter.

 MMCC spænder vidt

Som led i MMCC’s outreachprogram bliver de internt fordrevne børn, der lever i flygtningelejre, bragt til hovedcenteret i Kabul, hvor de introduceres til en verden af​ socialt cirkus. 

Efterfølgende besøger en gruppe af MMCC’s undervisere lejrene. De medbringer cirkus- og medieudstyr, så børnene kan lære, hvordan man jonglerer, laver en menneskepyramide, samt kommunikerer og udtrykker sig gennem foto, radio- og videoproduktioner. 

De dygtigste børn fra lejrene udvælges til at indgå i et program for trænere, der giver dem den nødvendige kapacitet til, at de selv kan fortsætte og opretholde aktiviteterne i lejren.

 

 

 

bliv medlem

Bliv medlem her »
Dit medlemsskab støtter dobbelt! Mange fonde og puljer stiller krav om medlemsskaber, så dit medlemsskab gør det muligt at søge disse fonde og puljer - udover dit kontingent bruges til det videre arbejde i Dansk MMCC. TAK
Dansk Mobile Mini Cirkus (MMCC)
Cirkus og Skole for børn i Afghanistan