OM MMCC

Mobile Mini Circus for Children har siden 2002 arbejdet for at gøre glæde, leg og læring til en del af hverdagen for børn og unge i Afghanistan, samt andre trængte steder i verden.

Vi bruger cirkus som afsæt til at skabe lokal og social forandring. I MMCC lader vi vores seje unge cirkusartister sætte kursen - hvilket ikke blot har ført til utallige sjove, farverige og oplysende forestillinger og workshops for millioner af børn, men også skabt en ung generation af cirkusartister i hele Afghanistan, som fører ideer som børnedemokratiske samlinger, medieskoler og kæmpe shows og cirkusmesterskaber ud i livet.

DanskMMCC laver aktiviteter og foredrag for at oplyse om og skabe opbakning til MMCC's cirkusaktiviteter rundt omkring i verden.

 Sammenlægning af DanskMMCC og MMCC Global

DanskMMCC er ved at blive sammenlagt med MMCC Global. 
DanskMMCC’s formue overgår til MMCC Global, ligesom også medlemmer af DanskMMCC fra 2021 overgår til at være medlemmer af MMCC Global.

I forlængelse af DanskMMCC's generalforsamling d.14 april 2021 afholdes der en ekstraordinær generalforsamling d.12 maj kl.19:30, hvor beslutningen om at nedlægge DanskMMCC endeligt vedtages.

Herefter vil DanskMMCC være at betragte som et støttenetværk for MMCC Global uden at være organiseret som en forening.


Dagsorden ved DanskMMCC’s ekstraordinære generalforsamling d.12 maj:


1) Valg af dirigent og referent 

2) Nedlæggelse af foreningen DanskMMCC

3) Evt.

 

Besøg her MMCC Globals hjemmeside

bliv medlem

Bliv medlem her »
Dit medlemsskab støtter dobbelt! Mange fonde og puljer stiller krav om medlemsskaber, så dit medlemsskab gør det muligt at søge disse fonde og puljer - udover dit kontingent bruges til det videre arbejde i MMCC. TAK
Ambassadør
NADIA NADIM.
Vi er glade og stolte over at kunne præsentere MMCC's første ambassadør i Danmark. Nadia er en af de absolut bedste kvindelige fodboldspillere i Danmark. Samtidig er hun den første kvindelige landsholdspiller med anden baggrund end dansk. Nadia er født og opvokset i Afghanistan, hvor hun som barn elskede at spille fodbold i haven med sine søskende. Som 12-årig mistede hun og resten af familien Nadias far, som blev slået ihjel af Taliban. Familien så sig tvunget til at flygte fra landet, og rejste til Danmark, hvor Nadia hurtigt gjorde sig bemærket rundt om i de danske fodboldklubber.

Med Nadia som vores ambassadør i Danmark er håbet at sætte endnu større fokus på MMCC's arbejde for udsatte børn i Afghanistan.

Nadia er et rigtig forbillede for vores piger i MMCC, da hun har vist hvodan man trods tab og modgang kan opnå resultater ved at bevare troen på sig selv.

 
NAGIEB KHAJA har sagt ja til at være ambassadør for MMCC. Det er vi stolte af. Nagieb er uddannet journalist og arbejder som krigskorrespondent bl.a for TV2. Nagieb har også arbejdet freelance da han mener den vestlige verden fremstiller krigen i Afghnistan mere som et glasbillede end som den virkelighed der udspiller sig når kameraerne ikke er på -  og han stået bag mange beretninger fra Afghanistan og udgivet bogen "Historier der ikke bliver fortalt - om krigen i Afghanistan" 

Nagieb er vores ambassadør i Danmark. Han har holdt oplæg på vores generalforsamling i 2015, og håbet er, at Nagieb kan sætte endnu mere fokus på MMCC's arbejde i Afghanistan og andre steder i verden.
Mobile Mini Circus for Children (MMCC)