Gennem årene har der været utallige projekter i forskellige provinser af Afghanistan. Aktiviteterne ændre sig i takt med nye kompetencer og nye behov for udvikling. Her et lille udsnit af projekter som har været grundstenen i arbejdet med MMCC
Dansk Mobile Mini Cirkus (MMCC)
Cirkus og Skole for børn i Afghanistan

Projekter

Siden opstarten i 2002 er MMCC vokset til et landsdækkende uddannelsesprogram med fokus på at udvikle og mobilisere børn i Afghanistan. Filosofien bag MMCC’s arbejde er, at børn bedst ved, hvordan man kommunikerer med andre børn.

Mobilitet er vejen frem
Vi har en række projekter i forskellige dele af Afghanistan. Hovedcenteret i Kabul har fast tilknyttet 120 drenge og piger, som dagligt kommer for at udvikle deres færdigheder. Det er også på centeret, at nye ideer og pædagogiske metoder bliver udviklet.

Men nøglen til MMCC’s aktiviteter i Afghanistan er og bliver mobilitet. Det skyldes, at store dele af den afghanske befolkning bor på landet, samt at de mange internt fordrevne mennesker lever i telte i udkantsområder.

bliv medlem

Bliv medlem her »
Dit medlemsskab støtter dobbelt! Mange fonde og puljer stiller krav om medlemsskaber, så dit medlemsskab gør det muligt at søge disse fonde og puljer - udover dit kontingent bruges til det videre arbejde i Dansk MMCC. TAK

Om Dansk MMCC

Vores mål for 2016 er at fastholde og øge vores medlemstal. Vi har planer om at få koncenptet til flere lande, og det er afgørende vi kan søge fonde og puljer - og det kræver medlemsskaber!

Vi deltager og arrangerer forskellige events, udstillinger og foredrag, både som Dansk MMCC og i samarbejde med andre organisationer der deler vores interesse for at hjælpe børn og unge i Afghanistan.

Dansk MMCC har været aktiv siden 2002, og agter at forstætte med at støtte hvor det giver mening, og hvor vi kan.

Vil du vide mere så klik rundt på hjemmesiden eller kontakt en fra bestyrelsen

bliv medlem

Bliv medlem her »
Dit medlemsskab støtter dobbelt! Mange fonde og puljer stiller krav om medlemsskaber, så dit medlemsskab gør det muligt at søge disse fonde og puljer - udover dit kontingent bruges til det videre arbejde i Dansk MMCC. TAK
Ambassadør
NADIA NADIM.
Vi er glade og stolte over at kunne præsentere MMCC's første ambassadør i Danmark. Nadia er en af de absolut bedste kvindelige fodboldspillere i Danmark. Samtidig er hun den første kvindelige landsholdspiller med anden baggrund end dansk. Nadia er født og opvokset i Afghanistan, hvor hun som barn elskede at spille fodbold i haven med sine søskende. Som 12-årig mistede hun og resten af familien Nadias far, som blev slået ihjel af Taliban. Familien så sig tvunget til at flygte fra landet, og rejste til Danmark, hvor Nadia hurtigt gjorde sig bemærket rundt om i de danske fodboldklubber.

Med Nadia som vores ambassadør i Danmark er håbet at sætte endnu større fokus på MMCC's arbejde for udsatte børn i Afghanistan.

Nadia er et rigtig forbillede for vores piger i MMCC, da hun har vist hvodan man trods tab og modgang kan opnå resultater ved at bevare troen på sig selv.

 
Nagieb Khaja har sagt ja til at være ambassadør for MMCC. Det er vi stolte af. Nagieb er uddannet journalist og arbejder som krigskorrespondent bl.a for TV2. Nagieb har også arbejdet freelance da han mener den vestlige verden fremstiller krigen i Afghnistan mere som et glasbillede end som den virkelighed der udspiller sig når kameraerne ikke er på -  og han stået bag mange beretninger fra Afghanistan og udgivet bogen "Historier der ikke bliver fortalt - om krigen i Afghanistan" 

Nagieb er vores ambassadør i Danmark. Han har holdt oplæg på vores generalforsamling i 2015, og håbet er, at Nagieb kan sætte endnu mere fokus på MMCC's arbejde i Afghanistan og snart med de syriske flygtningen i Tyrkiet.
Dansk Mobile Mini Cirkus (MMCC)
Cirkus og Skole for børn i Afghanistan