Som tiden dog løber! Visionen er at gode medarbejdere i projektet fortsat vil styrke og udvikle MMCC i de kommende år. De to grundlæggere Berit og David vil gradvis overlade styrepinden til lokale kræfter, men fortsat følge og bistå projektet når der er behov. Visionen er også at vi udvider til yderligere et land. Der arbejdes på at hjælpe syriske flygtninge i Tyrkiet, og håbet er at vi kan finde øknomi til at starte i 2016. Så bestyrelsens fokus er fortsat at skaffe flere medlemmer. Dels er der ofte krav om et minimum af betalende medlemmer ved ansøgninger til puljer og fonde, og dels et minimumskrav på 300 medlemmer hvis firmaer skal kunne trække bidrag fra i skat. Så vi knokler videre og du er naturligvis helt central i denne sammenhæng - enten fordi du allerede er medlem eller fordi du melder dig ind lige om lidt 😃 - og lige så vigtigt, spred budskabet.

Der er et Nyhedsbrev på trapperne, og vi planlægger endnu et event på Hovedbibliotektet i København, sammen med generalforsamlingen som finder sted d. 31. marts 2016. Så sæt allerede nu kryds i din kalender.

På bestyrelsens vegne
Tommy H. Widriksen

Nyheder


Der arbejds på 2 ting lige nu:
MMCC er ved at etablerer kontakt til samarbejdspartnere i Tyrkiet for at skabe socialt cirkus i området. De mange flygtninge der kommer til Tyrkiet har brug for hjælp men også glæde. Det er vores mision i nærmiljøet - at få lidt indhold ind i de triste flygtningelejre; noget liv, glæde og sjov midt i den værste krise i nyere tid.

Det andet vi arbejder på, lidt mere nærværende, er endnu et event omkring situationen i Afghanistan. Både en status fra MMCC selv, men også et blik ind set fra andre spændende personer her har livet i Afghanistan tæt inde på kroppen. Der kommer en invitation når de sidste detaljer er på plads. Men indtil videre kan du notere datoen. Det er 31. marts 2016, og bliver afholdt på Hovedbiblioteket i København

 

 

bliv medlem

Bliv medlem her »
Dit medlemsskab støtter dobbelt! Mange fonde og puljer stiller krav om medlemsskaber, så dit medlemsskab gør det muligt at søge disse fonde og puljer - udover dit kontingent bruges til det videre arbejde i Dansk MMCC. TAK
Dansk Mobile Mini Cirkus (MMCC)
Cirkus og Skole for børn i Afghanistan