MMCC i Afghanistan

 

Hjertet af organisationen ligger i hovedstaden Kabul. Her ligger det store center, der også kaldes Børnekulturhuset. Børnekulturhuset blev åbnet i november 2003, og det er her aktiviteterne styres fra. 

Ud over Børnekulturhuset har MMCC et større regionalt center i Bamyan og flere mindre små centre i blandt andet Mazar og Nangarhar. 

I tillæg til centrene har MMCC en række enheder af forskellig art. For eksempel har vi de farverige containere, der er fulde af udstyr. De såkaldte ”Funtainere”. De har rutsjebaner, legeplads på toppen og meget meget mere. 

Funtainerne har ingen driftsomkostninger, da vi ikke betaler husleje, elektricitet, vand, osv. Og så er de essentielle for MMCC’s vision, da de kan flyttes, hvis det er nødvendig. De er mobile mini-centre tilsvarende det store center i Kabul.

 

bliv medlem

Bliv medlem her »
Dit medlemsskab støtter dobbelt! Mange fonde og puljer stiller krav om medlemsskaber, så dit medlemsskab gør det muligt at søge disse fonde og puljer - udover dit kontingent bruges til det videre arbejde i Dansk MMCC. TAK
Dansk Mobile Mini Cirkus (MMCC)
Cirkus og Skole for børn i Afghanistan