Fra cirkusbarn til underviser

 

Ahmad var 10 år gammel, da han startede på cirkusskolen. Altid i spring og i gang med at øve på sine saltoer blev Ahmad hurtigt den bedste i akrobatik. Derfor var han med, da MMCC tog på sine første ture til udlandet i 2005 og 2006 til Europa og Japan.

To år senere, da MMCC startede aktiviteter op i Bamiyan, blev Ahmad træner og begyndte straks at undervise de nye Bamyan MMCC-børn i akrobatik. 

I skoleferierne tog han frem og tilbage til Kabul i forbindelse med større optrædener, både for at dygtiggøre sig og for at holde kontakten til sine cirkusvenner i Kabul.

Det blev til en karriere
Da Ahmad dimitterede fra skolen i 2011, blev han det første cirkusbarn, som nu er fuldtidsbeskæftiget med at undervise og inspirere tusindvis af andre afghanske børn. 

I 2012 flyttede han tilbage til Kabul, hvor han er ansvarlig for at træne de drenge, der forhåbentlig en dag vil blive en del af et nationalt cirkus i Afghanistan. 

 

Trænere og unge medarbejdere
Hos MMCC opnår børnene et større ansvar i takt med, at de vokser og forbedrer sig. 

I det omfattende trænersystem, har børnene mulighed for at gå fra at være trænere til at blive en del af personalegruppen, når de færdiggør deres skole