En plads i mit hjerte
Mie kommer til Afghanistan fra Danmark for at undervise børn i cirkuskunst på MMCC’s hovedcenter i Kabul. Hun underviser både store og små piger i linedans, ballondyr, diablo, jonglering og teater.

Børnene tager godt imod Mie, og løber hende i møde, når hun skal undervise, eller bare når hun går rundt på centeret. Og det er primært det, Mie tager med sig, når hun skal tilbage til Danmark.

Jeg føler mig privilegeret over at få lov til at være en del af dette børneunivers, fri for bekymringer og med plads til sjov og leg”, siger Mie og kigger ud over gruppen af optrædende børn.

”Deres smilende øjne og glade ansigter er noget jeg aldrig glemmer. Afghanistan har virkelig fået en plads i mit hjerte”.
Mie, frivillig hos MMCC i Afghanistan


 

En Rickshaw til at sprede MMCC’s ånd
Adnan fra Canada og Annika fra Tyskland købte en Rickshaw i Afghanistan og kørte 8.000 kilometer i den rundt til Pakistan, Iran og Tyrkiet for at øge bevidstheden om MMCC’s arbejde med Socialt cirkus.

Slutresultatet blev til det såkaldte “Rickshaw Circus”, som er den perfekte legemliggørelse af MMCC’s kerneværdier: Et cirkus på hjul, der er både småt, mobilt og afghansk. 

Alle de steder vi besøgte så vi et stort potentiale for MMCC’s brug af Socialt cirkus til at berige andre organisationers arbejde", fortæller Adnan og Annika.