Mie Clemens
Formand
Johs Berthelsen
Bestyrelsesmedlem Tommy H. Widriksen
bestyrelsesmedlem

Bestyrelsen Dansk MMCC

Formand:
Mie Clemens
mieclemens89@gmail.com
Mobil: 4240 0607

Mie studerer antropologi på Københavns Universitet. Mie er aktiv i en lang række NGO' er bl.a. Røde Kors og Smiling World, og blev valgt som formand i 2014. Mie har besøgt centeret i Kabul, og har på sine mange rejser opbygget i stort netværk. Mie arbejder hårdt for at gøre MMCC tydelig i mange kredse, og er aktiv i mange sammenhænge omkring Socialt Cirkus.

Bestyrelsesmedlemmer:
Johs. Berthelsen
johs@frivilligtforum.dk
Mobil: 2168 5462

Tidligere forstander for Kristeligt Studenter-Settlement og tidligere formand for MMCC. Nu formand for Frivilligt Forum, Landsforeningen for de frivillige sociale organisationer”.

Tommy H. Widriksen
twidriksen9@gmail.com
Mobil: 2531 2729

Tommy har været medlem af bestyrelsen siden 2010, og er tidligere formand. Tommy har været i Kabul i 2 omgange, dels for at undervise i ledelse og dels få større kendskab til såvel projekt som medarbejdere og børnene. Tommy er desuden med i bestyrelsen for MMCC International. Endivierne sidder Tommy i bestyrelsen for projekt "Barn til barn" der har hjemsted i Århus. Tommy er leder af Espergærde Fritidscenter og har en Master i ledelse og organisaton.

Mir Modaser Jalali 

Mir er yderst aktiv i forskellige organisationer der arbejder for et bedre Afghanistan. Udover at være i vores bestyrelse, er Mir også med i bestyrelsen "TakeMyHans" og aktivt i "NASIM" (netværk af akademikere, studerende med interesse i Mellemøsten). Mir har gået på Det Juridiske Fakultet, KBH Uni. Mir har et godt netværk, og er ofte med i de mange aktiviteter og events omkring det arbejde der belyser udfrodringer i Afghanistan især og mellemøsten generelt.


Maina Abbasi
maina-abbasi@live.dk


Maina studerer på Syddansk Universitet, Master i International sikkerhed og love. Maina er aktiv på flere fronter omkring arbejdet i Afghanistan og andre udsatte områder i verden. Blandt andet sidder Maina i Danish Refugee Council som medlem af bestyrelsen. Maina har besøgt vores center i Kabul og har et stort netværk som MMCC nyder godt af.